nIE POTRAFIE NIC NAPISAC..LZA PLYNIE PO POLIKU....Myslac o tym ,ze moj tata jest z nami jeszcze ale jak dlugo???
A wasz tatus juz o Was zadba ale z nieba......
Moje wyrazy wspolczucia Iwonko...
Trzymajcie sie ...
Cisza.... i tylko tykanie wskazówek zegara przypomina,że czas płynie dalej......
_________________ Dla mnie to nic. Nowe milenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzień, kolejna noc. Słońce, księżyc, gwiazdy pozostaną te same...
Nawet nie wiesz Iwonko, jak blisko jestem z Tobą. Bardzo mi smutno i przykro. Przytulam Cie mocno. Tej choroby nie dało się pokonać. Ale Tata jest już w lepszym miejscu. Czuwa nad Toba. Na pewno będzie się dalej Toba opiekował, wspierał Cie i kochał. Łzy płyną po twarzy. Wiem, co czujesz. Znam uczucie tej rozpaczy. NIe jesteś w tym sama. Ściskam Cie i mam nadzieje, ze jeszcze tu zajrzysz i to przeczytasz.
Zajrzałam tu jeszcze.... bardzo Wam dziękuję za wszystkie wpisy, słowa pociechy, współczucia, milczenie... przejdę już do działu kciukowego, dobrze? Jeszcze raz dziękuję za to forum i za to że mogłam być jego częścią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum