Dziękuję bardzo za życzenia dla Mamy
Beata moja Mama wczoraj skończyła 64 lata, dokładnie tyle ile miała Jej Mama a moja kochana Babcia kiedy zmarła. Przykre to kiedy Mama powtarza, że odejdzie w tym samym wieku...nie wiem jak na to reagować.
Mi podobnie jak Tobie forum bardzo pomaga, choćbym miała jedynie popsioczyć. Są tu osoby, które chyba najlepiej rozumieją sytuację, osoby które nie będą głupio pocieszały lub udawały, że problem jest mniejszy niż my go widzimy. Forum daje mi dużo siły i wiedzy.
Peti wielkie dzięki za info, będę próbowała coś zdziałać, przecież coś zrobić można, najwyżej dłużej to potrwa
Po niedzieli skonsultuję z lekarzem.
Ten awatar to zdjęcie jednej z dróg, które prowadzą do rodzinnego domu mojej Mamy- domu w którym już nikt nie mieszka. Kiedy zakładałam wątek moja Mama była w bardzo kiepskim stanie...chciałam, może to głupie wskazać jej drogę do bezpiecznego miejsca, które sama uwielbiam. Tam się wychowała, tam ja spędzałam większość dzieciństwa i do dziś kocham to miejsce, bo tam mieszkali wszyscy, których kochałam za życia a za, którymi ciągle tęsknię.
Dobrze jest mieć takie miejsce:)
Marta dziękuje, bardzo, bardzo mocno:flow:
Na razie trzymam fason, choróbsko się mnie nie ima
i mama nadzieję, że jakoś damy radę, czego sonie i wszystkim życzę.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2011-01-07, 16:07 ]
Właśnie się dowiedziałam, że zmarł Krzysztof Kolberger....prawie 20 lat walki. Naszarpał się facet z tym dziadostwem.
Kiedyś nie zwracałam uwagi na śmierć osób publicznych- na śmierć chorych na raka, dopiero gdy Mama zachorowała zaczęłam inaczej to postrzegać.
Teraz K. Kolberger, wcześniej G. Kownacka-ehh jakoś tak znowu smuto mi się zrobiło, choć nie znałam ich osobiście.