Dziękuje dziewczyny za odpowiedź
Przeczytałam dziś prawie cały internet i nie znalazłam tego schematu w leczeniu raka piersi, dlatego zapytałam Was Kochane! Dziękuje za odzew!
Bardzo dobra informacja to to że wlewy co 7 dni są skuteczniejsze od tych co 21 dni. Uwielbiam tak dobre wiadomości
Co do badań to 3 tygodnie temu miałam w Kielcach RTG klatki, ( tu wynik ok), dziś miałam mamo i USG piersi-( guz z 14 mm wyrósł do 16 mm, ale jak na tydzień po BAG to chyba nie jest źle, w LP zmiana 4 mm czyli bez zmian, węzły czyste po obu stronach), morfologie dużą z markerami ( wyniki w środę przed wlewem), echo serca ( kardiolog powiedział że serce jak u nastolatki
), w środę jeszcze tylko USG jamy brzusznej.
Innych badań nie zlecono, dziś na konsylium zatanawiano się nad rezonansem magnetycznym ale ostatecznie Pani dr. zrezygnowała z tego badania.
W sumie to nawet ciesze się że nie poszukują na siłę p... odległych( nawet nie chcę tego wymawiać i wypisywać) bo wiem że nie wpłynie to na długość przeżycia! Teraz spinam dupsko, wlewam platynę i usuwam te moje 2 nieszczęścia! Potem zobaczymy! To były super 2 lata ( rok leczenia plus 2 spokoju), liczyłam że to nie koniec, najbardziej obawiałam się p.... odle.....! Nie pojawiły się
Teraz zaczynam od nowa i jestem pewna że kolejne lata będą jeszcze lepsze!
Dziękuje za wszystko kochane
Pozdrawiam