sonia, na razie czułam się dobrze, więc wykorzystałam to na szaleństwo na łyżwach. Obawiam się jednak, że kolejne chemie nie pozwolą mi już na takie szaleństwa Spacery też są fajne
Dziękuję, nawet nieźle.
Polprazol się przydał, nie miałam tym razem aż tak strasznych bóli brzucha czy biegunki. Wszystko przebiegło łagodniej:) Może zmiana klimatu mi pomogła - w czwartek wzięłam 2 chemię, a od soboty siedzę w górach
Zauważyłam, że mój jeżyk zaczął się sypać
Witaj Amri, wlasnie myslalam o Tobie, ciekawa bylam jak tam po chemii. Ciesze sie, ze tak dobrze znosisz..... i strasznie zazdroszcze tych gor.... Ja kombinuje jak moge, zeby wyjechac chociaz na 1 dzien na Algarve. Strasznie tesknie za tamtejszym klimatem i blekitnym niebem.
Przesylam Ci moc pozdrowiem i zycze udanego wypoczynku....
ps. z mojego jeza juz nic nie pozostalo..... tylko piekna, ksztaltna lysa glowka....
Witaj Amri, wlasnie myslalam o Tobie, ciekawa bylam jak tam po chemii. Ciesze sie, ze tak dobrze znosisz..... i strasznie zazdroszcze tych gor.... Ja kombinuje jak moge, zeby wyjechac chociaz na 1 dzien na Algarve. Strasznie tesknie za tamtejszym klimatem i blekitnym niebem.
Przesylam Ci moc pozdrowiem i zycze udanego wypoczynku....
ps. z mojego jeza juz nic nie pozostalo..... tylko piekna, ksztaltna lysa glowka....
Mana, kombinuj, kombinuj - na pewno poprawi Ci się samopoczucie Buziaki dla Ciebie:)))
Moja główka na razie w placki Koniecznie muszę kupić w końcu perukę, choć jak do tej pory radzę sobie z samymi turbanami.
Witam.
mnie po pierwszej chemii włosy wypadły. Zal było bardzo tym bardziej że miałam długie włosy.Najpierw skruciłam do łopatek, pózniej do ramion a jak były placki to maszynka i kolanko. Teraz już mi odrastają i to w dodatku kręcone. Peruke dobrałam jak jeszcze miałam swoje włosy więc kolor jest identyczny tylko że są krótkie.
Pozdrawiam.
Bonia, mnie też włosy wypadły po 1 chemii. Jak zaczęły mocno się sypać, to zgoliłam od razu na jeżyka. A teraz po 2 chemii i jeżyk wypada;) Jakoś nie miałam czasu podjechać po perukę... Może jutro mi się uda
Witaj amri
piszesz że włosy Ci wyszły odrosną jeszcze piękniejsze , może kręcone ? może inny kolor ? moja koleżanka która miała włosy proste jak druty po chemii jak ją zobaczyłam to przeżyłam szok pozytywny po prostu nie poznałam jej włosy kręcone jak u owieczki i czarne
trzymam kciuki za Wasze nowe fryzury
pozdrawiam cieplutko
Witaj Bonia Trzymam w takim razie kciuki za Twój wynik!!! Będzie dobrze!!!
A ja przed 3 chemią. Będę mieć w czwartek - chyba. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre - czuję się bardzo dobrze, więc
Jedyne co mnie zastanawia, to czy można mieć chemię w czasie miesiączki. Trochę mnie to zaczyna martwić, bo juz myślałam, że nie dostanę... a tu przyszła z opóźnieniem. dziś już zaczęłam 13 dzień Trochę długo.... Sama nie wiem więc, jak to będzie. Może ktoś bardziej doświadczony podpowie
Czesc Amri, no to witaj w klubie.... ja tez myslalam, ze nie bede miala miesiaczki..... a tu niestety jedyny efekt uboczny, ktory mnie ominal. Poprzednim razem mialam miedzy jedna chemia a druga, a dzisiaj rano dostalam i ide po poludniu na chemie. Nie ma to zadnego wplywu, tak mi sie wydaje. Ale dam Ci znac czy mnie dopuscili....
Pozdrawiam cieplutko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum