Ja właśnie zostałam "zmuszona" do palenia przez jakiś czas e-papierosa, ponieważ dziś z powodu bólu byłam zmuszona odwiedzić dentystę i usunąć ząb, po czym poinformował mnie oczywiście o nie piciu nic gorącego przez kilka godzin,o nie jedzeniu przez kilka godzin i o nie paleniu PRZEZ KILKA
DNI Oczywiście powiedziałam "p.doktorze jak to? ostatnio po 24/h mogłam zapalić a teraz kilka dni ?" a on uśmiechnął się i powiedział "najwcześniej w niedzielę rano" Wydaje mi się, że to był żart ale cóż spróbuję nie palić
Co prawda e-papieros nie w pełni zastępuje mi zwykłego ale jak na razie jakoś daję radę. Minęła 8 godzina a ja nie zapaliłam. Ostatnio wytrzymałam 24 godziny ale zapomniałam, że mam "zamiennik fajki" czyli właśnie e-papieros ...i po 24 g nie wytrzymałam
i zapaliłam.
A co do prezentów to chłopakowi kupiłam szal i telefon (który bardzo chciał mieć) - prezent już otrzymał, ponieważ święta spędzamy daleko od siebie
ale z prezentu jest bardzo zadowolony
Od Niego dostałam wypiekacz do chleba, także udany prezent. Choć zdecydowanie zamiast prezentu wolałabym mieć Jego około siebie