Oj, Anelio rozpuściłaś takimi prezentami chłopaka do cna nie szalej tak, bo rzeczywiście pomysły Ci się wyczerpią:)
Ja szukam biletu na Euro - na mecz Włochów w Poznaniu! Oboje z moim Maćkiem kochamy piłkę włoską i tak sie złozyło, że Włosi wylosowali mecze na poznańskim stadionie!!! Teraz "tylko" trzeba bilet/y wykopać spod ziemi!!!
Anelia, z tym sprzętem do robienia brzuszków, to chyba byłby bezużyteczny prezent (chyba że sama bym używała). Mój luby już ma brzuszek mięśniem piwnym zwany... i kiedy ostatnio zmobilizowałam go do ćwiczeń na jednym brzuszku się skończyło. A nazajutrz...zakwasy
Ale, ale w tajemnicy Wam napiszę, że coś kupiłam i jeszcze jedno mam w planie
Tak troszkę się boję, bo małż wie, że często bywam na tym forum i jeszcze podpatrzy. Ale niech tam...Nic oryginalnego. Zakupiłam irlandzką 12-letnią whisky , a w zamyśle na dokładkę fajną zapalniczkę, albo dobrą wodę kolońską. Albo i to i to, zależnie od kosztów. Niech ma rekin
Spoko koko , ja mam mocna glowe - raczej chodzi o to , ze mam awers do pisania prac na komputerze :(
Ja jakos nie umiem tak sie spinac na gwiazke, jestem zwolenniczka czestrzych bezokazyjnych niespodzianek. Zazdrosze takiej cieplej swiatecznej atmosfery jaka masz ale to jest Super sprawa Brawo !
A moge tutaj sobie samej pozyczyc prezentu ??
To ja chce fajnego Pana pod choinka , co bym mogla mu szukac prezentow
Wy o mnie czegos nie wiecie - ja kiedys bylam barmanka, wiec drinki to moja specjalnosc
Ja Wam takie drinki moge porobic , ze pozniej kazdy facet bedzie tym wymarzonym
Przepis - nic trudnego , gin, sprite, tonic troche red bula do koloru ( lepiej by pasowala pasoa, ale nie mialam ) no i dekoracja, ta malo udana, bo nie mialam juz cierpliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum