Zdecydowanie za rzadko tu zaglądam.
Dziękuję za słowa wsparcia i kciuki. Bardzo się przydają. Ostatnio miałam "drobne " załamanie stanu - trafiłam do szpitala z gorączka neutropeniczną i rozpoznano mi sepsę, choć wg mnie aż tak źle nie było .
Tak na mojego czuja, to guzy rosną, ale 1.marca tomografia, więc się ostatecznie okaże.
Buziaki dla wszystkich!
_________________ Jak się człowiek uprze, żeby żyć, to medycyna jest bezsilna :P
Leyomyosarcoma G2
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Kochana, dawno mnie tu nie było...życie pisze scenariusz bez naszej wiedzy:( mi również napisało...
Ale pomijając mnie a wracajac d Ciebie, chciałabym dodać Ci otuchy skarbie, wiary w Siebie i nadzieje, którą zawsze trzeba mieć. Dobre wieści od Ciebie są lekarstwem dla wielu z Nas, wiec czekamy na Twój zastrzyk pozytywnej energii i jak najlepsze wieści dotyczące Ciebie Kochana.
Pozdrawiam Cię cieplutko, tuląc do siebie:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum