Bardzo dobrze zrobiłaś przyjeżdżając do mamy, bo to jest właśnie ten czas i to miejsce w którym powinnaś teraz być. To są niepowtarzalne chwile które na zawsze pozostaną w pamięci .Wykorzystaj ten czas który wam pozostał maksymalnie, pozdrawiam
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Mama odeszła dziś w nocy, spokojnie, we śnie.
Jestem ogromnie wdzięczna lekarce prowadzącej Mamę, która w ostatnim czasie zrobiła WSZYSTKO, żeby Mama nie cierpiała. Jutro pojadę do niej podziękować osobiście.
Ktoś napisał, że chory wykorzystuje moment uśmierzenia bólu - fizycznego i psychicznego - i wchodzi na ostatnią prostą swojego życia.
Tak było z moją Mamą.
Umarła w domu, bez bólu, wśród bliskich. O taką śmierć prosiłam opatrzność.
Bardzo dziękuję wszystkim za dobre słowa.
Będę tu często, może jakoś spłacę zaciągnięty tu dług.
maga12 przyjmij wyrazy współczucia.
Wiem, że może to dziwnie zabrzmi, ale Twoja mama miała ogromne szczęście odejścia bez bólu, wśród bliskich.
Pozdrawiam Cię ciepło
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
To wspaniale, ze Mama nie cierpiala, ze odeszla godnie - w domu, wsrod najblizszych. To najlepsze rozwiazanie - ja rowniez tak odejde, kiedy i na mnie nadejdzie czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum