Nie wiem gdzie to napisać. Więc pisze tu w moich komentarzach. Bardzo chciałabym zaj±c sie e- wolontariatem. Poprosze o stosownego linka do takiej strony.
Jestem prawie 2 i pół roku po raku, mam doswiadczenie wiec pomogłabym merytorycznie innym kobietom.
Dobra,głosuję na Twoje potrawy.Przesłałam link do moich córek,jedna starsza jest super w kuchni i zapewne skorzysta z przepisów,młodsza to taka jak ja,czyli sama rozumiesz nie będę komentować.Jednak Ona ma ukochanego narodowo¶ci włosko-greckiej,który mógłby z kuchni nie wychodzić.M±dre dziewczę,wie co robi.Oczywi¶cie poprosiłam o głosowanie i rozpowszechnianie bloga.A jeste¶ na facebooku?
[ Dodano: 2013-06-21, 19:36 ]
Sarenko dziekuje Ci,że dałas linka dla swoich córek.
Włosi podobno dobrze gotuj± , wiec mysle, ze Twoja corcia trafila znakomicie
Włosi podobno dobrze gotuj± , wiec mysle, ze Twoja corcia trafila znakomicie
-he,he!Mój m±ż też jest dobry w kuchni i lubi gotować.Ja jak musiałam,dzieci były małe ,a m±ż na morzu to oczywi¶cie też prowadziłam kuchnię,ale bez szaleństwa.Teraz jak jestem sama,no cóż gdyby nie ciacho do kawy,to zrobiłaby się ze mnie laska.
Córka wie co robi,ale też i Jej Pan jest miły i sympatyczny,lubię go.
Jak burza? Może jaki¶ czas temu, ale teraz?
Bez żartów!
Jak tornado!!
Normalnie jakby antyterrorystów napuszczono na niegrzecznych przedszkolaków!!!
Toż to już masakra!!!
Ja lojalinie uprzedzam - nie głosuję
Pozdrowionka.
Co nieładnie, co nieładnie?
Trza mieć serce dla konkurencji, która już ledwo zipie...
A tak poza tym od patrzenia dostaję takiego ¶linotoku, że iskrzy mi z laptopa
Pzdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum