Jakie dziś samopoczucie? Jak przebiega powrót do formy??
I.....co dobrego dziś serwujesz do jedzonka?
Cytat:
Ja bardzo potrzebuje takiego ukojenia instynktu macierzynskiego. Wiem, ze juz nigdy nie bede matką ... trudno, ale przykro troszke mi jest.
Wiem, ale przecież są inne rozwiązania. Na chwilkę obecną musisz myśleć tylko o sobie, później przyjdzie czas, kiedy będziecie z mężem mogli przedyskutować inne rozwiązania w jaki sposób ukoić Twój instynkt macierzyński. Jest tyle małych bezbronnych i czekających na miłość dzieciaczków.
Matka, to nie zawsze ta która urodzi, ale ta która kocha i daje poczucie bezpieczeństwa.
Mam nadzieję, że nie sprawię Ci przykrości tymi słowami. Nie taki mam zamiar.
Mikuś witaj:) Wierze gorąco ,że Twoje marzenie sie spełni dzis nie wiem jak i pewnie tego nie wie nikt, ale przyszlosc ma dla Ciebie wiele fajnych niespodzianek już Twoje Aniołki o to zadbają
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Kasiu , Bożeno dziekuje za wsparcie. U mnie trochę smutno, ale jakos daje radę. Niestety od moich tesciow wsparcia nie mam żadnego. W domu mieszka jeszcze siostra mojego męża chora na stwardnienie rozsiane, która chodzi o wlasnych silach i rzadzi wszystkimi ( ja sie nie daje). I tesciowa jej ustepuje na kazdym kroku moim kosztem ... i tak 8 lat eh temat rzeka. Wsparcie mam tylko w mężu.
Moje wsparcie również masz, kibicuje Ci od dawna- tak po cichu.
tak jak KasiaC napisała masz jeszcze nas obcych a zarazem bliskich :D
Pozdrawiam gorąco
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum