koleżanko żabko moja kochana plastry działają tak w 80% ale to i tak duża ulga w porównaniu z tym co było więc nie narzekam.jak się to nie zmieni to pójdę do lekarki i będziemy modyfikować dawkę.narazie pozwalają mi przetrwać wycięte dziąsło, bo zafundowałam sobie w czwartek taką przyjemność.
pochwalę się, że dziś złożyłam prace w dziekanacie i 26.11 o 12 15 kto żyw proszony o trzymanie kciuków.
Zuza ja mam nadzieje że 27.11 będziesz miała już czas na napisanie do UK!! może Gontcha i DSS Cię namówią.... zrób to plisss
A kciuki to jak zaciskam za Cię non stop
Zuza -j ak chcesz to ja mogę podjechac do Kra... obiecuję, bić nie będę ale zagadam
złożyłaś pracę, obrona za 3 tygodnie, więc masz chwilkę na wyskrobanie maila do RM (nie mylić z pewnym radyjem:) )
Jakby co to możesz liczyć na pomoc moją i wielu innych osób
Zuza, ja wprawdzie do Krakowa nie dojade by zjednoczyc sily z Goncha (16tys km to nie w kij dmuchal) ale robie marsowa mine i palcem Ci groze
A poza tym starszych sie slucha (podobno)...
Za obrone dyplomu trzymam kciuki - to zadna sztuka, wszak groze palcem wskazujacym
To się ładnie porobiło ja ni ewiem czy taki najazd przetrwam i to ja zaraz będę robić oczy kota ze shreka napisze napisze nawet z czystej ciekawości co napiszą.
w poniedziałek idę jeszcze oprawić pozostałe 2 egzemplarze i oddać promotorowi i recenzentowi z kartami do oceny pracy. i będę już wolna
ściskam Was moje drogie i jak coś zapraszam jakieś ciasto upiekę jakbyście miały mnie tu najechać :jaga:
Zuzka,Ty nawet bez naszych paluszków dasz radę-bo zdolniacha z Ciebie!!
I ja także Cię proszę :napisz do UK,bo inaczej nie będziesz mogła dłuuugo siedzieć,jak każdy z forum klapsa Ci dołoży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum