Lopenko Kochana!
Trzymam kciuki by Twój Tata zgodził się na wizyte lekarską. Coś niewątliwie się dzieje niedobrego skoro ma problemy z dusznościami i polykaniem pokarmów. Zgrozą to to, że nie otrzymaliście po operacji skierowania na rtg, TK pluca - Mój Tata miał rtg chyba 3 dni po operacji i potem 3 tyg. po operacji a TK ma mieć 3 miesiące po operacji i fiberoskopię też. Cholerka, lekarze są czasami naprawdę nieludzcy:( Nie rozumiem, żeby pacjent musiał sam dopominać się o wszelkie badania. To istny horror!
Walcz KOchana o TK klatki piersiowej, trzeba zobaczyć, czy coś się dzieje, co ma wpływ na duszności.
A Tata Twój to uparciuszek:(
Niech da sobie pomóc!!!
Ściskam kciuki za Was, napisz co i jak i jak Tata się czuje...
buziaki, trzyma się cieplutko!
[komentarz dodany przez: madziorek: 2010-08-20, 14:02 ] lopenka, ja.... nie wiem czy nie odbieram tego niewłaściwie, jeśli tak to proszę wyprowadź mnie z błędu, ale myślę, że potrzebujecie spokojnej rozmowy z Tatkiem, takiej co da mu obraz, co może mu pomóc. Nie narzucając swojej woli, ale spokojnie i ciepło zaproponować...... Tato przemyśli i łatwiej podda się Waszej pomocy.
Buziaki M.
madziorek, masz racje ten cytat pomógł mi zrozumieć skąd ta opuchlizna.Już wszystko wiem! Wielkie dzięki Madziu. Bardzo mi pomogłaś. Jutro przedstawię to Mamie.
Jeszcze raz dziękuję
dobrze, że udało wam się namówić tatę na kolejne badania. Czasem też zastanawiam się ile tego "naszego" wtrącania się w zdrowie najbliższych wyjdzie im na dobre a ile nie i, jak na razie widzę więcej plusów.
powodzenia:)
Łysy
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
Lopenka, a nie myśleliście o zapisaniu Taty do Hospicjum domowego?? Nie wiem gdzie mieszkacie i czy Wasze miejsce zamieszkania obejmuje jakieś Hospicjum, ale napewno byłoby Wam łatwiej.
kubanetka, Jestem z Kłodzka. Z tego co wiem to na nasz oddział paliatywny mówią Hospicjum, ale Tata nie chce tam pójść. Pracował w ZOZ-ie.
Katarzynka36, Udało mi się załatwić wizytę lekarza domowego. Będzie po 18. Daje sobie łapę uciąc, że skieruję Tatę do szpitala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum