Przeczytałam artykuł na onecie, powiem tylko tyle Kaśka jestem dumna, że jest mi dane poznać Ciebie, to nic, że tylko wirtualnie, gdybym nie miała ogromu kłopotów z chorobami moich bliskich na pewno przyjechałabym do Ciebie. Poryczałam się jak bóbr, jesteś piękna, mądra i WYJĄTKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestescie kochani ale tak sie sklada, ze sama stycznosc z ta choroba otwiera w kazdej /kazdym z Was takie poklady niezmierzalnej wyjątkowości ze ja naprawde nie widze w sobie nic wyjatkowego. to WY dajecie mi codzziennie sile by wstac i robi COS!
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Kasiu ja również nie pisałam jeszcze, ale od dłuższego czasu podczytuję Twój wątek, głęboko sercem jestem z Tobą i mocno kibicuję. Jesteś niesamowitą Kobietą:)
No i czekam na sobotni odcinek
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum