Małgosiu81, Marzenko66, Asiu333, Bonaju, Obertasie, bardzo Wam dziękuję.
Dziś krew oddana do badania, a jutro się dowiem jak jestem 'wewnętrznie bogata'
Pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-04-20, 17:55 ] Trzymamy dalej kciukasy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Bardzo dziękuję za kciuki
Jestem po wizycie, jest OK Jedynie co, to jestem bogata, "bardzo bogata w żelazo" <czego się spodziewałam>, szkoda, że nie mogę sprzedawać
i ... jeszcze jestem bogata w cholesterol ... jakaś dieta musi być
Całe wyniki przepiszę w wątku merytorycznym, gdy tylko znajdę chęci
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jak żelaza za dużo to trzeba oddać na złom a serio to musisz to leczyć bo żelazo w organizmie jest niebezpieczne. Jak żelaza mamy za dużo to do kompletu przeważnie cholesterol wzrasta.
Cholesterol najlepiej od diety zacząć jak niewiele odbiega od normy.
Choć u Ciebie jedno i drugie to myślę, że leki będą jednak potrzebne, fachowe porady Ci nie będę przytaczać bo Ty sama sobie oblukasz wszystko.
Cieszę się, że reszta w porządku, dasz radę, nie takie dziadostwo pogoniłaś od siebie precz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum