Chciałam Wam wszystkim podziękować za ciepłe życzenia Świąteczne. I miały ogromną moc. Święta spędziłam bardzo przyjemnie, radośnie, uśmiechu i śmiechu było co nie miara. Gościna była co dzień, w bardzo przyjemnym towarzystwie. Ale dobrze, że się skończyło ... bo jeszcze jeden dzień goszczenia i to byłaby przesada. Naprawdę mieliśmy maraton goszczenia. Świetnie, ale jak to moja Mama mówi, co za dużo to i świnia nie może...
Prezent spowodował, że mój 'biznes plan' stał się 'userfriendly' i mogę sobie zakupić nowy aparat fotograficzny (taki najprostszy, i moje malutkie materialne życzenie się spełni i planowany zakup zostanie zrealizowany) .
A jak Wasze Święta?
Teraz próbuje pozakańczać jakieś drobne (i tak naprawdę bez znaczenia) sprawy. Ale się zaparłam i już .
Pozdrawiam Was cieplutko
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
mogę sobie zakupić nowy aparat fotograficzny (taki najprostszy, i moje malutkie materialne życzenie się spełni i planowany zakup zostanie zrealizowany) .
w takim razie czekamy na fotki z nowego aparatu
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
mogę sobie zakupić nowy aparat fotograficzny (taki najprostszy, i moje malutkie materialne życzenie się spełni i planowany zakup zostanie zrealizowany) .
oj bardzo pogodnie... zaraz uciekam z młodymi na spaceR do lasu.
a w ogóle a propos zdjęć to chciałam takie piękne fotki porobić przy cHoince i jak młode pRezenty rozpakowują z rozdziawionymi buziami i wielkimi oczami....
no ale moje dziewczynki to jak struś pędziwiatr i diabeł tasmański.... nie da się
aparat za wolny....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum