Justyna , to TY
kobieta kobiecie raczej nie prawi komplementów
ale jestem w szoku ,
wyglądasz tutaj Bosko
piękne zdjęcie , Piękna Ty
i jaka radosna
czy tak wygląda osoba chora ?
nie tak , tak wygląda osoba ktora wygrała nowe życie
Niech tak juz zostanie na zawsze
niech ten usmiech nigdy nie schodzi z twarzy
cudnie Justynko
pięknie
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Dzień dobry
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy . Posyłam każdemu z Was gorące buziaki
niki napisał/a:
tak wygląda osoba ktora wygrała nowe życie
Staram się każdego dnia wygrywać życie. Choć bardziej traktuje je w kategorii DARU, którym jestem co dzień obdarowywana
niki napisał/a:
Niech tak juz zostanie na zawsze
Pewnie, niech tak zostanie, wiecznie młoda
A w tej wiecznej młodości trwale zdrowa i w trwałej remisji całkowitej
sonia21 napisał/a:
Ty na tym zdjęciu jesteś piękną kobietą
Nie tylko na zdjęciu jestem piękną kobietą
Zdrówko (tzn. przeziębienie) się poprawia. I mam nadzieję na stałą poprawę.
18.12. jestem na Ursynowie. Czy ktoś wtedy będzie w IHiT i CO? Tzn. mam nadzieję, że będę w tym dniu na Ursynowie. Wtedy mam TK, także żadnych niespodzianek sobie nie życzę np. w postaci gorączki czy jakieś innej paskudy.
Życzę Wam wszystkim udanego dnia
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jolana, kmis757, buziaki Wam posyłam (nie używam emotikonek, tutaj internet kiepsko działa i emotikonki się nie 'załączają', tzn. nie wytrzymuję takiej próby wytrzymałości )
Soniu, a niech się podlizują
Dobry wieczór
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
wyglądasz po prostu pięknie.i mniam
normalnie zazdrość bierze.
I wcale nie musisz się pocieszać,że najważniejsze jest piękno wewnętrzne,jesteś szczęśliwą posiadaczką wszystkich walorów.
Justynko,fajnie że śledzisz różne wątki,że dla każdego masz dobre słowo,to wcale nie jest łatwe.
pozdrawiam Cię serdecznie
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Dołączam się do grona Komplementujących. Wyglądasz FANTASTYCZNIE
Zasmuciło mnie nieco to, że chorujesz, ale trudno się nie przeziębić jak jest taka pogoda.
Kuruj się Żabuszko, Mleczko z miodkiem pij, pod kołderką leż. Mieszkasz w tym samym mieście, więc jak nie posłuchasz to Cię znajdę
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Od momentu zachorowania te Święta są dla magiczne.
Zachorowałam na przełomie lipca i sierpnia. Diagnozę postawiono na początku sierpnia. I wtedy doceniłam magię Świąt Bożego Narodzenia, całą tę otoczkę, atmosferę rodzinną, z bliskimi. Zrobiło mi się żal, że może tych Świąt nie dożyję. (Wtedy białaczka kojarzyła mi się z tym, że się 'zaraz' umiera.). Poprosiłam Boga, aby dożyła właśnie do Wigilii. Bardzo tego pragnęłam. Udało się. Udało się 4 razy. 4 podarowane lata życia.
Dlatego też te Święta mają dla mnie podwójną wartość i magię.
Choć ten rok nie należał do łatwych, to teraz gdy zbliżają się Święta, to cieszę się i jestem wdzięczna za kolejny podarowany czas. I choć wiem, że pewnie dalej nie będzie łatwo (oczywiście w tym przemycam nadzieję na dalej ), to i jakąś radością patrzę na życie i wyczekuję tego dalej.
Znalezione w sieci:
"Czekam na grudzień, wierząc, że w święty czas Bożego Narodzenia dzieją się prawdziwe cuda. Że wtedy nie tylko psy gadają jak ludzie, ale ludzie zachowują się jak ludzie."
[ Dodano: 2012-12-16, 14:02 ]
skorupka napisał/a:
wyglądasz po prostu pięknie.i mniam
normalnie zazdrość bierze.
I wcale nie musisz się pocieszać,że najważniejsze jest piękno wewnętrzne,jesteś szczęśliwą posiadaczką wszystkich walorów.
Justynko,fajnie że śledzisz różne wątki,że dla każdego masz dobre słowo,to wcale nie jest łatwe.
pozdrawiam Cię serdecznie
Skorupko, bardzo mi miło Ciebie gościć u siebie.
I dziękuję za miłe słowa.
Oczywiście śledzę wszystkie wątki. Nie zawsze się udzielam. Tam gdzie potrafię pomóc (tzn. wydaje mi się, że mogę pomóc), to wpisuję się.
Pozdrawiam Cię serdecznie
[ Dodano: 2012-12-16, 14:04 ] Reszko.78, przez jakiś czas nie było Cię na forum. Cieszę się, że odzywasz i pojawiasz również u mnie. Buziaki
I nie można nie docenić Ewy. Za codzienność. To bycie codzienne, tak niedoceniane, ale tak naprawdę takie najważniejsze.
[ Dodano: 2012-12-16, 14:07 ]
sonia21 napisał/a:
kmis757 napisał/a:
- a jak będzie na kolejnym Zlocie to też i u Ciebie sonia21, będzie miała 'fory'...
no nie wiem Krzysiu nie wiem ? muszę tą Justynkę sobie obejrzeć na żywo
Soniu, może o jakieś teletransmisji pomyślę
[ Dodano: 2012-12-16, 14:10 ] Female, bardzo dziękuję za muzykę. Śliczna na wieczór. Dopiero teraz ją słucham.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum