ale bajzel - kto z kim i za ile - w jaki dzien - jak to rozplątacie to będę już z powrotem z Gliwic - Całuski dla dziewczyn - hej dla chłopaków
Dobrej nocki
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
ale bajzel - kto z kim i za ile - w jaki dzien - jak to rozplątacie to będę już z powrotem z Gliwic - Całuski dla dziewczyn - hej dla chłopaków
Dobrej nocki
kmis
ja już nie wiem kto z kim, kiedy i za ile
ale biorę Cie za darmo
w weekendy może???
bo w weekendy to też nie zdrada.....
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
kmis757, dobrej nocki, a jutro rano (no niestety tylko wirtualna) kawka
[ Dodano: 2011-12-15, 21:20 ]
Już się rozplątuje, AdARk jutro ze mną, pojutrze z Anelią. Anelia jutro z Chabrową. Chabrowa w weekend z kmis. A erin jak zwykle z małżowinkiem (ale tu to bez niespodzianek )
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
[ Dodano: 2011-12-15, 21:20 ]
Już się rozplątuje, AdARk jutro ze mną, pojutrze z Anelią. Anelia jutro z Chabrową. Chabrowa w weekend z kmis. A erin jak zwykle z małżowinkiem (ale tu to bez niespodzianek )
jesteś my jak Ci z oazy...
jedna wielka rodzina...
jak Kelly Family...
i Arka Noego
muszę zacząc prowadzić kalendarzyk.....
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Skoro my dzisiaj....
Justynko, więc dobrego dnia Ma być cudowny, pełen magicznych doznań i uniesień
http://www.tekstowo.pl/pi..._o_poranku.html
"....Obiecał mi
Poranek szczęście dziś
I szczęście dziś
Musi przyjść
Nie zmąci mej
Radości żaden cień
Wschodzące słońce
Śmieje się
Co za dzień!"
_________________ "tutaj wszystko, co piękne, wszystko, co straszliwe,
bo żyje - przeżywane przez wszystko, co - żywe..." J. Kaczmarski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum