JustynaS1975, a no jestem, jestem Myślę nad jakimś transparentem aby o mnie pamiętać, bo tak jakoś gdzieś w najważniejszym momencie zostałam kurka pominięta Człowiek nawet na chwilkę nie może odetchnąć na świeżym powietrzu , bo chwilka nieobecności i zabrano mi Ciebie
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
JustynaS1975, a no jestem, jestem Myślę nad jakimś transparentem aby o mnie pamiętać, bo tak jakoś gdzieś w najważniejszym momencie zostałam kurka pominięta Człowiek nawet na chwilkę nie może odetchnąć na świeżym powietrzu , bo chwilka nieobecności i zabrano mi Ciebie
jak to, wszak widze obie i to dokladnie
[ Dodano: 2011-12-15, 20:56 ]
to nie ja obiecywałem tylko ta co nam Justynke odbiła
[ Dodano: 2011-12-15, 20:57 ]
chyba biedna pobladła i zemdlała na ten widok
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Anelio, ja na chwilę opuściłam swój wątek i szok to mało powiedziane
A zaczęłam od rączek i zobacz co się stało.. Jedno jest pewne, człowiek nie ma pewności co ludzie powiedzą i jak ... 'pobłądzą'
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
trochę mi nie teges....
serio
może jakięs dnia parzyste/nieparzyste czy cóś.......
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Anelio, ja na chwilę opuściłam swój wątek i szok to mało powiedziane
A zaczęłam od rączek i zobacz co się stało.. Jedno jest pewne, człowiek nie ma pewności co ludzie powiedzą i jak ... 'pobłądzą'
o nie nie nie
to ja zaczęłam że zony szukam....
i ja tam nigdzie nie pobłądziłam-co to to nie....
dobra - idę do tych dzieci co tam w wannie......
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum