Już wiem kiedy będzie następnym razem ten program, tylko nie mam stuprocentowej pewności, że to o ten konkretny odcinek chodzi?
12:25 "Coś dla ciebie"
poniedziałek, 14 maja
TVP 2
Jeśli coś pokręciłam to przepraszam......nie bijcie
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Justyś, skoro już przeczytałam, że łakniesz patrzenia i słuchania Ciebie
to muszę się wtrącić i zapewnić, że ja zawsze z przyjemnością na Ciebie patrzę
i z tą samą przyjemnością słucham (czytam)
Justyś, skoro już przeczytałam, że łakniesz patrzenia i słuchania Ciebie
to muszę się wtrącić i zapewnić, że ja zawsze z przyjemnością na Ciebie patrzę
i z tą samą przyjemnością słucham (czytam)
Ewo, bardzo dziękuję
evita2 napisał/a:
Pozdrawiam i udanego wieczoru życzę
Również pozdrawiam i życzę udanego wieczoru
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witam wieczornie
Nie będę mówił, że nie oglądałem, bo znowu wyjdę na gapiszona, ale trudno, będę musiał jakoś z tym żyć.
Majkelek coś kombinuje z algorytmami... Justysiu Ty go nie słuchaj, jak będziesz widziała że dziadyga i bez kasy to zwyczajnie goń w pola hołysza, nie musi być mądry, Ty rozumu masz za pluton chłopa, tak, że nie musi być specjalnie inteligentny, ot zwyczajnie ... troszkę ładniejszy od diabła no i żeby miał to!!!... reszta się nie liczy, żadne logarytmy w sprawach serca nie pomogą.
Majkelek coś kombinuje z algorytmami... Justysiu Ty go nie słuchaj, jak będziesz widziała że dziadyga i bez kasy to zwyczajnie goń w pola hołysza, nie musi być mądry, Ty rozumu masz za pluton chłopa, tak, że nie musi być specjalnie inteligentny, ot zwyczajnie ... troszkę ładniejszy od diabła no i żeby miał to!!!... reszta się nie liczy, żadne logarytmy w sprawach serca nie pomogą.
Romanie i jak Ciebie nie koffać
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum