AdArk, dziękuję . Dawno Cię tu nie widziałam. Cieszę się, że znów się odzywasz
Zoju 62, dziękuję , będę starać się tak trzymać
Romanie, dziś byłam u koleżanki. Z nią jak się spotykam to wściąkam na długie godziny. Z tą przyjaciółką świetnie mnie się rozmawia, i jest to osoba, której prawie wszystko mogę o sobie powiedzieć. Czuję się bardzo akceptowana (wszystkie moje słabostki, słabości i te ogromne wady) i rozumiana przez nią. To niezwykle fajne mieć taką osobę.
Dobry wieczór Wam wszystkim
[ Dodano: 2012-02-15, 19:46 ]
Zoja 62 napisał/a:
Justysiu, mam refleks szachisty.......raz na tydzień ruch ....
Doskonale to rozumiem i... chcę powiedzieć że tutaj też dostrzegamy Twoje zalety, a wad... jakoś nie zauważyłem
[ Dodano: 2012-02-15, 21:29 ]
Zauważąm tylko że dziś moja stara maszynka chodzi tak jak jej właściciel, a net nadąża
A może to tylko ja jestem jakiś nerwowy
A oto prezent o Erin przecudnej urody, zdjęcie nie oddaje tego jak są śliczne. Erin bardzo bardzo dziękuję
Nie wiem jak mam Ci się odwdzięczyć.
[ Dodano: 2012-02-16, 18:20 ]
Dziś przyjechałam do Mamy. Mogę być mniej obecna, ponieważ tu mam gorszy dostęp do internetu (tzn. szybkość ściągania ćwiczy moją cierpliwość ) oraz u Mamy mam sporo inny 'zajęć i rozrywek'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum