scorpionwm,
Może jakiś psycholog onkologiczny, może jakieś leki antedepresyjne, czasami trzeba pomóc sobie dodatkowo bo nie zawsze jesteśmy silni psychicznie i to żadna ujma zwłaszcza kiedy dopada nas choroba.
Znów piszę może ktoś coś poradzi.
Płyn z otrzewnej nie płynie tzn około 50ml na dobę. Z żołądka płynie mniej. Lekarze znaleźli jakąś bakterię dostaje cipronex i metronidazol ale chcą przerwać podawanie antybiotyku bo mówią że te bakterie są w niedrożności i tyle.
Czy niedrożność mogła być wywołana tą infekcją???
Czy są jakieś leki które pomogłyby ją zwalczyć??
Czy znacie kogoś kto się na tym zna??
Chcą mnie wypuścić do domu czy to już będzie koniec?
Dzięki za odpowiedź
scorpionwm,
Czy mógłbyś wkleić lub przepisać opis tomografii wykonanej po 6 cyklach chemii?
Niedrożność nie jest spowodowana obecnością bakterii. Obawiam się, że przyczyną są wszczepy ( guzki) nowotworowe na otrzewnej. Dlatego proszę o opis tk.
Jak wyglądają Twoje pozostałe badania - morfologia i biochemia? Czy je także mógłbyś przepisać?
_________________ Boże, użycz mi pogody ducha. Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić. Odwagi, abym zmieniał to co mogę zmienić.
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum