[ Dodano: 2012-04-23, 20:42 ] Gazda napisał: "Poprzedni zlotowicze wiedzą, a dla "pierwszaków" to będzie nowość. Otóż pensjonat leży w górach, w Beskidzie Sądeckim. Dokładnie na izokacicy "0" ..."
- izokacica "0" kojarzy mi się z miejscem gdzie kac przyjmuje wartość ujemną oraz spaniem na glebie w szałasie na hali... czym nas ten Gazda straszy
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
I znów kolejne spotkanie mi przepdanie :(
Widzę ze fajna lista osób biorących udział. Ja pewnie z dziećmi bym z przyjemnością dołączyła, no ale cóż. Znów nie tym razem. Bawcie się dobrze
Poznań co prawda bez zlotu ale Ewelinaswe i Gusia już lokalny zlot zrobiły, co prawda tylko we trójkę z Piotrem ale rozmowa i nie tylko była bardzo konstruktywna i plany na lipiec zrobione. Kochani Ewelina, to kobietka do tańca i do różańca. Jak się nam uda to na następny zlot do Gazdy zawitamy lub zorganizujemy coś podobnego w Poznaniu i resztę z Polski będziemy prosić do Wielkopolski.
Oj bylo super nagadalismy sie jakbysmy znali sie wieki a czasu malo do pogaduszek bylo ale teraz nastepna motywacja bo na lipca imprez ola Boga kto to ogarnie ???ale my z Gosia i Piotrem napewno.Gusiu jestescie cudowni !!!!!!!
Do zlotu zostało niespełna 2 tygodnie...
Fajnie że zrobiliście sobie "trójzlocik" zazdraszczam, ale liczę że Gazdy będzie nas więcej.
W lipcu 2012r. planuję wizytę w Wielkopolsce, będę w Pniewach, Wałczu i Miasteczku Krajeńskim... umówiony jestem z Agnieszką na kawę w Pniewach.
Romek , zapraszam do Poznania , a w tej chwili jesteśmy z Piotrem w Tucznie koło Wałcza . Często tu przyjeżdżamy połowić trochę rybek. Dzisiaj pierwszy szczupak w tym roku. W lipcu w Poznaniu będzie również Ewelina , to może jeszcze ktoś by do nas dobił i zrobimy spotkanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum