Witam Wszystkich sersdecznie!!!
Dawno mnie nie było na forum , ale pragnę poinformować głośno że jadę na zlot i już dawno mam wszystko zaklepane. I jeśli ktoś z okolic Szczecina chciałby się zabrać ze mną i z mężem moim pierwszym i z psinką samochodem, to chętnie weźniemy taką owieczkę. Mój numer telefonu to tajemnica ale jak coś to zajrzę na pocztę jutro z samego rana i oddzwonię.
Jak ja się strasznie cieszę, żę jadę " już się zaczynam pakować!!!
agnieszko,gdyby nie mój stan zdrowia już bym do Ciebie pisała w sprawie transportu. Miałam jechać, ale zrezygnowałam z powodu trudności w podróży. A tak chciałam być:-(.
[ Dodano: 2012-05-03, 17:51 ]
Ja oczywiście spod Szczecina
Gabi, szoda. Mam cichą nadzieję, że mimo wszystko się poznamy jak jesteś dość blisko. Buziaki i zdrówka.
Jo_a A jedziemy przez Niemcy, Katowice , Kraków (autostradą) jeśli chcesz szczegóły to mojej trasy to wieczorkiem lub jutro z samego rana napiszę bo dokładnie nie wiem.Choć pierwszy raz nie jadę to ja kierowcą nie jestem i takie szczególy zawsze mi umykają. Ale jak coś to zapraszam.
Czy już się pakujecie wszyscy , bo nikogo dziś nie ma ?
Ja już prawie, tylko jeszcze lecę jakieś stroje kąpielowe poprzymierzać bo moje przez zimę się skurczyły. Dziwny materiał prawda?
Aha - i bardzo ważna informacja dla leczących się. Proszę zacząć przyjmować osłonowe leki na wątrobę, pić dużo płynów, i ogólnie odpoczywać. Trzeba przygotować organizm do eee... jakby to oględnie... zresztą... dopiszę jak wymyślę jakiś dyplomatyczny opis tego co będziemy robić
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazda a co my tam będziemy robić ? bo o spływie wiemy , no właśnie będzie ? a co Ty tam jeszcze szykujesz za niespodzianki zdradź choć jedną , ślicznie proszę
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Aha - i bardzo ważna informacja dla leczących się. Proszę zacząć przyjmować osłonowe leki na wątrobę, pić dużo płynów, i ogólnie odpoczywać. Trzeba przygotować organizm do eee... jakby to oględnie... zresztą... dopiszę jak wymyślę jakiś dyplomatyczny opis tego co będziemy robić
sonia21, jeść coś bardzo niestrawnego
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum