Witam ja miszę poczekać na wyniki TK ?
Chętnie bym zajechała mimo dalekiej drogi ,jeszcze muszę zasięgnąć opini Pana i Władcy Marka
Pomysł super .
Pozdrawiam
Chętnie bym zajechała mimo dalekiej drogi ,jeszcze muszę zasięgnąć opini Pana i Władcy Marka
Hmmm ... Bardzo podoba mi się wydźwięk i treść Twojej wypowiedzi.
Uważam, że należałoby pokazywać ją w celach instruktażowych wielu, baaaardzo wielu osobom ... "hehm:
Co o tym sądzą pozostałe Szanowne Panie Forumowiczki ?
(Panów Kolegów chyba raczej pytać nie muszę ... zgadzacie się ze mną, prawda ?)
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Richelieu, ale Nika2 zasięga tylko opinii. Podkreślam zasięga tylko opinii.
Richelieu napisał/a:
Uważam, że należałoby pokazywać ją w celach instruktażowych wielu, baaaardzo wielu osobom ... "hehm:
Oczywiście, że TAK należy uczyć młodych ludzi relacji międzyludzkich. Także Pani Królowa zasięgają opinii Pana i Władcy. A Pan i Władca zasięgają opinii Pani Królowej.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Co o tym sądzą pozostałe Szanowne Panie Forumowiczki ?
Ja myślę ,że są tego samego zdanie co ja tylko nie zawsze się chcą do twgo przyznać
My zawsze decyzje podejmujemy razem przynajmniej tak mi się wydaje
Pozdrawiam
Ja też zasięgnęłam przed zlotem opinii mojego Pana i Władcy. W celach instruktażowych mała wskazówka: Należy precyzyjnie sformułować informację poddawaną opiniowaniu. Moja brzmiała: "Kochanie, jadę na zlot do Gazdy. Jedziesz ze mną, czy mam jechać sama?"
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Madzia -to Mi się podoba decyzja podjęta samodzielnie od razu widać że jesteś z " piątki bez sternika "
[ Dodano: 2011-10-05, 20:30 ]
Justynka Ty to już się pakuj - dużo nie bierz ze sobą ( aby zyskać miejsce w bagażu proponuję spakować dwustronne majtki )
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum