Skończyłam się leczyć 21 września, ale czuję się tak, że mogłabym góry przenosić . Co prawda morfologia nie powala, ale jaka ma być skoro jem tylko to co nie jest gorzkie czyli płatki owsiane, marchewkę, jajka i kefir. Cała reszta do bani Dziś byłam u lekarza i od 2 listopada melduję się w robocie Już nie mogę się doczekać
Wiem, wiem, że 11 jest wolny od pracy, ale nie wiem jak z Łodzi dojechać do Gazdy, bo nie ukrywam, że nęci jak nie wiem co. Zwłaszcza, że wychowałam się w Sudetach i zawsze mnie ciągnie w góry...
Chyba nie . Strasznie mam dosyć siedzenia w domu, przecież tu też jest mnóstwo roboty, zwłaszcza latem i jesienią - zaprawy, sprzątanie, gotowanie dla innych. Moja praca jest stacjonarna (o tej porze roku, głównie przy biurku), więc nie ma strachu - rękawów sobie nie powyrywam .
A co do wyjazdu na zlot, to mój chłop zaczął nową pracę i też urlopu nie dostanie .
No nic jutro lecę do brata, do Holandii, to będę mieć namiastkę urlopu, z którego w tym roku musiałam zrezygnować, bo zamiast polecieć na ciepłe wakacje wylądawałam w szpitalu....
Ja niestety teraz też nie dam rady się wybrać, ale na kolejny wiosną (jeśli się sprecyzuje) czemu nie .
My nieobecni będziemy z Wami duchem.
Życzę superowej zabawy, ale czego innego można się spodziewać z takim zespołem jeśli nie:
hej hej
no co tak przycichło , coś cienka ta lista , nikogo więcej ?
Gazda jest to u Ciebie śnieg , jakie buty mamy szykować ? bo ostatnio były sandały
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
wstępnie( 60 % ), Nadzieja + buc + Maciej (4 lata) z tym ze prosze o cennik :( ( i link z Twoja stronką Gazda) musze się mocno ograniczac a sama podróz moze szarpnąć... Bardzo chciala bym być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum