Ja niestety muszę się wylogować z listy. Mój ślubny miał przyjechać w najbliższą sobotę i zająć się nieletnimi na czas mojego wyjazdu, ale niestety musi tydzień dłużej zostać w pracy, taka kryzysowa sytuacja w firmie. Przepraszam, ale nie jestem w stanie nigdzie indziej ulokować trójki dzieci.
No i niestety i ja odpadam.Własnie wróciłam od lekarza z antybiotykiem i kilkoma innymi specyfikami ,i zaleceniem aby siedzieć przez kilka dni na d...e.
Strasznie mi przykro.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Własnie wróciłam od lekarza z antybiotykiem i kilkoma innymi specyfikami ,i zaleceniem aby siedzieć przez kilka dni na d...e.
Berto nie jesteś sama. Ja co prawda nie dostałam antybiotyków, ale jestem przeziębiona i muszę siedzieć w domu na d..e. Miałam jechać do Mamy na ten długi weekend. Ale niestety trzeba zatroszczyć się o zdrówko. Przybij piątkę
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum