Hej
to ja może wrócę do naszego spotkania w Żegiestowie u Gazdy mam coś czego Wy nie macie mogę sobie pooglądać i posłuchać Was i śmieję się do mojego Andrzeja przeżyjmy to raz jeszcze
erin 29 Twój małżowinek w tym Popradzie no niczego sobie
pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
A nagrania z kamery szczerze jednak ci zazdroszczę.....też bym sobie co chwilę oglądała. Do dziś wspominam zlot i wspaniałych ludzi i momenty wspaniałe........fajnie było, szkoda, że tak krótko
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Słuchajcie, czy będziecie się chcieli zlecieć u mnie na długi weekend listopadowy, albo na Andrzejki? Muszę wiedzieć teraz, bo nie wiem, czy innych gości wpuszczać, czy nie. Wiecie o co mi chodzi. Ci którzy choroby nie doświadczyli (więc chodzi też o bliskich chorych), jakoś się bawić nie potrafią
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Zoju, nie ilość .... ale jakość się liczy
i tego się proszę trzymać
Jesze mam dwa tygodnie nawału pracy, ale potem proponuję znowu jakieś spotkanko naszej górnośląskiej sekcji. Pokażemy Polsce jak południe się ...... tu każdy wstawi swoje oczekiwanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum