Nie forum zbacza, tylko jeden z wątków na nim.
I skoro dotąd Moderacja nie ingeruje, to znaczy, że jest
Widocznie taki to już musi być - zboczony - wątek ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Mark,
Super zdjęcia ,a właśnie gdzie są foty z wycieczki w sobotę ,nasze nad popradem kamienna plaża tyle osób je trzeskało i tu rapten są tylko z raftingu?
Pozdrawiam chorutka jak diabli ,katarzysko jak diabli i kręgosłup szyjny wysiadł,
he he
Tych nie wrzucałem do galerii bo ktoś może sobie nie życzyć, mogę wrzucić lub przesłać na maila
Przepraszam wszystkie trzy panie za zwłokę, wczoraj nie czytałem forum. Erin29 i jusia - Wan wysłałem, a Nika2, please o maila, paczuszki mają po ok. 20 MB i pewnie jako załącznik do pw nie wejdą
Tylko pozazdrościć nam zostaje.
A było tyle czasu można było się skupić.Chociaż z perspektywy czasu akurat wtedy nie mogłabym.
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ,zdjęcia przednie.
Aaaa... jakbyście mieli jakiś pomysł na zlecenie się jesienią, może na long week w listopadzie, to jest to temat do rozmów. Tylko na Boga... Musimy zachowywać się poważniej, jak na chorych przystało
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum