ja tu już nie wejde chyba, bo mi zazdrość powoduje skurcz posladków
iedy kolejny zlot, co bym mogla przez ten czas przygotowac się jak nalezy, i obym nie musiała za długo czekać
Mark,
Super zdjęcia ,a właśnie gdzie są foty z wycieczki w sobotę ,nasze nad popradem kamienna plaża tyle osób je trzeskało i tu rapten są tylko z raftingu?
Pozdrawiam chorutka jak diabli ,katarzysko jak diabli i kręgosłup szyjny wysiadł,
he he
Kochani, zlot musiał być super i będą o nim krążyć legendy, już teraz to widać
Na pewno następnego sobie nie odpuszczę!
Ja też byłam na konkurencyjnej imprezie pt. Onkobieg, ale nie ma co się usprawiedliwiać teraz, po fakcie.
Zazdraszczam
A ja mam odwrotnie po wiosłowaniu przestał mnie boleć
A jeśli boli was w odcinku szyjnym to nie od kąpieli ale od odchylania głowy do tyłu podczas picia piwka - Taka Moja Teoria
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
A ja mam odwrotnie po wiosłowaniu przestał mnie boleć
A jeśli boli was w odcinku szyjnym to nie od kąpieli ale od odchylania głowy do tyłu podczas picia piwka - Taka Moja Teoria
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum