przepraszam, że za wcześnie wyrwałem się z odpowiedzią. Jako matematyka poniosło mnie proste pytanie. Nie wiedziałem, czy unikając odpowiedzi nie zrobię z siebie głupka.Z drugiej strony mogłem udawać, że nie widziałem pytania. Ale skoro muszę wskazać winowjcę, to wskazuję mral. Za szybko potwietrdziłaś moją odpowiedź. Można było poczekać na inne próby policzenia kropek.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
przepraszam, że za wcześnie wyrwałem się z odpowiedzią. Jako matematyka poniosło mnie proste pytanie. Nie wiedziałem, czy unikając odpowiedzi nie zrobię z siebie głupka.Z drugiej strony mogłem udawać, że nie widziałem pytania. Ale skoro muszę wskazać winowjcę, to wskazuję mral. Za szybko potwietrdziłaś moją odpowiedź. Można było poczekać na inne próby policzenia kropek.
Zagląda, zaglada. mi sie może tez trafić taka wizyta. zastanawiam sie czy nie wykorzystam tego listu. Szczególnie usprawiedliwienie jest trafne. A żądania słuszne.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Zagląda, zaglada. mi sie może tez trafić taka wizyta. zastanawiam sie czy nie wykorzystam tego listu. Szczególnie usprawiedliwienie jest trafne. A żądania słuszne.
ZUS mnie nie kontrolował w domu, natomiast byłam wzywana przez nich na badanie lekarskie , a także jedno z moich zwolnień było wyjaśniane przez ZUS bezpośrednio z Zakładem Radioterapii .
mamanel napisał/a:
Zagląda, zagląda
Sama bym coś wkleiła ale jeszcze nie umiem
Może ja spróbuję ? Jeśli akceptujesz takie rozwiązanie, to proszę prześlij materiał mailem na adres mral@vp.pl , spróbuję go umieścić na Forum i jednocześnie opiszę jak to zrobiłam.
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
Moje chorobowe juz sie skończyło. Jestem na zasiłku rehabilitacyjnym od 4 czerwca ale mam jeszcze jakieś papierki z datami ubezpieczeń do wysłania. Zrobi to za mnie biuro rachunkowe. po ewentualnej radioterapii zrezygnuje z zasiłku i wrócę do pracy.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum