Czytam i łzy mi się gdzieś głupie kręcą pod powiekami, a cebuli nie obierałem...
Chciałbym potrafić podchodzić do wszystkich problemów z taką pogodą i siłą jak Twoja Mamusia... uściskaj Ją proszę ode mnie nieodrodna Córeczko
Jestem z Wami i pozdrawiam serdecznie
Jak Mi miło Romanie
Niestety niewiele piszę - bo synek zachorował ( znowu )
Tydzień w przedszkolu 2 tyg w domu - popierdzielenia idzie dostać .
A jakby tego było mało w piątek zepsuł Mi się sznycelfurgon ( rozrusznik na wykończeniu a i jeszcze jedna atrakcja doszła gdy raczył odpalić - otóż chłodnicy odeszły płyny )
Oby do wiosny takiej pięknej i slonecznej
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
A jakby tego było mało w piątek zepsuł Mi się sznycelfurgon ( rozrusznik na wykończeniu a i jeszcze jedna atrakcja doszła gdy raczył odpalić - otóż chłodnicy odeszły płyny )
Hmm ... ale to chyba dobrze ? Jak odeszły płyny, znaczy się, wkrótce będziesz miała drugie młodziutkie autko !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Raczej nie aż tak bardzo chory bo już nie gorączkuje od poniedziałku .
Ale jak pójdę z nim do lekarza to na 100% z gabinetu wyjdę z antybiotykiem
Tak że teraz spróbujemy - bez antybiotyku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum