Witaj Asiu
Zawsze twierdziłem, że w remontach najfajniejsze jest to, że ....wreszcie się kończą...
Choć z drugiej strony, jak patrzę na efekty działań swojego wnuka to mam obawy odnośnie terminu zakończenia... może na jego 18 urodziny będzie bezpiecznie?
Powodzenia, i radości z efektów Waszej działalności
małgosia_43,
Jako facet nigdy nie pamiętam jak to wredna i uciążliwa robota, ale gdy znikną ostatnie pyły i gruz, gdy oczyszczone są narzędzia, i wszędzie błyszczy nieskalana czystość... jak to frajda i radość.
Asiu siły i radości po...
gdy znikną ostatnie pyły i gruz, gdy oczyszczone są narzędzia, i wszędzie błyszczy nieskalana czystość... jak to frajda i radość.
Romku właśnie tak jest.
Jestem świerzutko po 2,5 miesięcznym remoncie, więc wiem co nieco i uwierz mi jest to mój ostatni remont !!! Mam dosyć, jestem wykończona
No, ale efekt jest kolosalny, tak wszyscy oceniają
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Zawsze tak jest, że po efektach ocenia się wartość pracy wykonanej... ela1, Zawsze mówiłem że to już ostatni raz, nawet budując dom od podstaw sądziłem że zrobię to perfekcyjnie... cholera, nawet nie wiesz jaką radość daje naprawienie starych błędów.
Fajne również jest to, że po okresie szczęścia i zadowolenia z wykonanej pracy, przychodzi refleksja, że może byśmy jednak coś zmienili...
I mamy kolejny remont
Życie potrafi nas zaskakiwać w najmniej oczekiwany sposób... dlatego kochamy swoje życie, jego zmienność i nieprzewidywalność...
Witaj Asiu.
Chętnych do doradzania nie brakuje, ale jakoś nikt nie deklaruje, że jadąc do Gazdy zaglądnie i pomoże przy pracy...
Asieńko, Tomku dajcie sobie luz, jutro święto, odpocznijcie troszkę.
Olo oczywiście razem z Wami niech poleniuchuje
Tak, tak a mi to kto pomoże co ?
Nie ma to jak forumowe natchnienie
Asiu i po co pisałaś o malowaniu co ? Takiej chętki na szaleństwo w kolorach mi narobiłaś, że już korytarz i pokój mają nowe barwy .
A ile przy tym bałaganu czego nie dotknę - psuję.
No to sobie zajęcie znalazłam
Została kuchnia, która tez jakoś tak żałośnie spogląda na mnie
Pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum