Mam pytanie...oglądałam zdjęcia ze zlotów i na dole strony dojrzałam nowy numer konta i nowy adres Fundacji.
Na który numer przesyłać "dyszkę", bo się zamotałam :(
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Krzysiu.....z pełnym poważaniem......o numer konta właśnie mi chodzi. Od zawsze wysyłałam na Gdański i teraz nie wiem, który jest właściwy. Wrocławski???
Rozszyfruj zamiast się dziwić :P
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Zoja 62, to nie dziwienie się, lecz poparcie Twego pytania Zastanawia mnie, czy moja comiesięczna 'dycha', z kwietnia dotarła na właściwe konto - stąd moje emotikony.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dzięki za informację, już poprawiłam, a od kiedy działa to konto bo w zeszłym miesiącu poszło zlecenie stałe na poprzednie chyba dotarło bo nic nie wróciło :-). Pozdrawiam
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
no Kochani jest sprawa. Fajnie by było gdyby 140 osób wpłaciło po 10 zł. Trzeba było zapłacić za serwer na kolejny rok. Ja już to robię i zachęcam innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum