Coś Wam w tajemnicy, szeptem napiszę, bo chyba frekwencja tutaj widzę nie jest mała...
Wszyscy tak pięknie dziękujemy DSS za ten czas, który nam poświęca kosztem własnego życia. Wiem, Ona to lubi...
Ale czy musi też za to płacić z własnych funduszy?
Utrzymuje serwer, wykonuje mnóstwo telefonów, pozyskuje lekarzy, specjalistów...
Jest nam tu dobrze, z nią i z resztą moderatorów, prawda? Tylko czy długo będzie ją na nas stać?
Polecam uparcie podbijany wątek:
http://www.forum-onkologi...16f18b17a#72912
Czy dycha to aż tak wiele? Myślę, że nikomu się nie przelewa. Ale...
Pod rozwagę
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Coś Wam w tajemnicy, szeptem napiszę, bo chyba frekwencja tutaj widzę nie jest mała...
Wszyscy tak pięknie dziękujemy DSS za ten czas, który nam poświęca kosztem własnego życia. Wiem, Ona to lubi...
Ale czy musi też za to płacić z własnych funduszy?
Utrzymuje serwer, wykonuje mnóstwo telefonów, pozyskuje lekarzy, specjalistów...
Jest nam tu dobrze, z nią i z resztą moderatorów, prawda? Tylko czy długo będzie ją na nas stać?
Polecam uparcie podbijany wątek:
http://www.forum-onkologi...16f18b17a#72912
Czy dycha to aż tak wiele? Myślę, że nikomu się nie przelewa. Ale...
Pod rozwagę
no to podbijamy dla tych, któtzy jeszcze nie przeczytali gazdowego wątka
Klikamy "udostępnij", piszemy kilka słów i zamieszczamy na swoim profilu na Facebooku. Niech do jak największego grona ludzi dotrze, że mogą dobrze wydać dychę...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Klikamy "udostępnij", piszemy kilka słów i zamieszczamy na swoim profilu na Facebooku. Niech do jak największego grona ludzi dotrze, że mogą dobrze wydać dychę...
Wykonane
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Pomysł przedni, zleconko złożone do końca roku, potem please przypomnieć. Rzecz w tym, że jak już fundacja uzyska status OPP będzie można przekazać jej nie tylko ów 1%, ale też darowiznę, którą można odliczyć od podatku ( vide: art. 26 ust. 1 pkt 9 lit. a ustawy o PIT ).
Darowiznę można przekazać organizacji, która nie jest organizacją pożytku publicznego. Wystarczy że jest organizacją pozarządową.
Organizacjami pozarządowymi są osoby prawne lub jednostki nieposiadające osobowości prawnej, utworzone na podstawie przepisów ustaw, niebędące jednostkami sektora finansów publicznych i nie działające w celu osiągnięcia zysku, w tym szczególnie fundacje i stowarzyszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum