rootsradical bardzo się cieszę razem z Tobą. Dla nas każda taka informacja to chęć do dalszego działania. Mocno wspieram i życzę dalszych dobrych wieści....
rootsradical, to wspaniałe wieści.
Niech Ci lekarze się dziwią dłuuuuuugie lata.
Chyba Cię myślami ściągłam...wczoraj miałam pisać i pytać co u Ciebie.
Super
Pozdrawiam
Jedyne co mi doskwiera to swedzenie skóry w okolicach oczu i czasami lekka opuchlizna oka
Witaj, mam pytanie o te skutki uboczne. Mam podobnie, dostaję również immunoterapię, pembrolizumab, alergolog przepisała mi leki antyhistaminowe i krople do oczu, ale średnio pomagają. Czy twoje dolegliwości minęły?
Nie, moje skutki uboczne dalej dokuczają. Uczulenie przeniosło się na plecy i do uszu. Slyszalem taką teorie, że jak są skutki uboczne to bardzo dobrze, bo znaczy że lek dziala;). Mam maść i krople do uszu.
Ja też to gdzieś słyszałam i oby tak było i jak najdłużej lek działał .
Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejną dobrą wiadomość z TK, u mnie za miesiąc.
jak są skutki uboczne to bardzo dobrze, bo znaczy że lek dziala;)
to samo i ja słyszałam, jesteśmy też trochę dowodem na to, bo póki co nie ma progresji, nieprawdaż?
Napisz proszę, czy zauważasz, że po podaniu leku te skutki się nasilają? Czy od strony układu pokarmowego też coś się dzieje?
Trzymaj się rootsradical, powodzenia
Od strony ukladu pokarmowego nic sie nie dzieje. Skutki uboczne są ciagle na podobnym poziomie, ale co jakis czas cos wyskakuje nowego na skorze. Ogolnie swedza mnie uszy i plecy.
Witajcie. Stabilizacja choroby! Dalej brak progresji!!! 35wlew za mna!
Co do dolegliwosci, to kąpie się w emoliencie i uzywam sterydu na najwieksze wypryski skorne ,clemastin codziennie. Do uszu oliwa bo swedza, masc emolientowa allerco na wyschnieta skore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum