Witajcie Mało nas ostatnio tutaj się odzywa, więc może ja zamelduję się z kolejnymi wynikami. Zgodnie z zaleceniami prof. Rutkowskiego po prawie roku od ostatnich badań TK, RTG i USG, zrobiłam prywatnie (wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu - nie chciałam czekać na skierowania, bo wyższe koszty dojazdu niż same badania) RTG płuc i USG jamy brzusznej. Jest czysto, wkroczyłam w 5 rok od wycięcia wartownika Pozdrowienia dla wszystkich
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2019-10-12, 22:02 ] Super i oby tak dalej.
arawis, to cudowne wiadomości słyszeć po 5-ciu latach czysto.
Gonimy Cię-u nas 5 lat za 4 miesiące.
Pozdrowionka i samych dobrych dni i czystych wyników
arawis, to cudowne wiadomości słyszeć po 5-ciu latach czysto.
Gonimy Cię-u nas 5 lat za 4 miesiące.
Pozdrowionka i samych dobrych dni i czystych wyników
basik78, u mnie 4 lata dopiero...W 5 rok wkroczyłam. Dzisiaj byłam z wynikami u lekarza i zalecenia takie, ze następne badania (TK JM i KP) w marcu. Pozdrawiam
Dzień dobry Po kilku miesiącach melduję się z nowymi wynikami TK płuc i jamy brzusznej. Nie mam ich fizycznie, bo ich odbiór ani konsultacja osobista nie był konieczna. Miałam teleporadę, no i wszystko jest ok Wizytę mam sobie "zaklepać" za ok 4-5 miesięcy, czyli jak już przekroczę 5-latkę - ale to już bardziej na zasadzie badań blizny po wycince, no i ogólnie skóry.
Witajcie, u mnie całkiem niedawno minęło 5 lat od wycinki czerniaka i węzłów, jest ok Mam problem natomiast i nie tylko ja, żeby zalogować się na forum na urządzeniu innym niż komp, gdzie mam zapamiętane hasło. Próba odzyskania hasla (którego oczywiście nie pamiętam) kończy się niepowodzeniem (login incorrect). Wiem, że to temat niemerytoryczny, ale z kompa nie korzystam, bo ledwo zipie a nawet nie mogę nowego konta założyć, bo ten sam adres mailowy podaję. Może ktoś pomoże?
arawis, piękne wiadomości.
Takie wiadomości podnoszą na duchu.
Co do problemów technicznych napewno nasze kochane Moderatorki pomogą jak znajdą czas.
Pozdrawiam i ściskam
Mam problem natomiast i nie tylko ja, żeby zalogować się na forum na urządzeniu innym niż komp, gdzie mam zapamiętane hasło. Próba odzyskania hasla (którego oczywiście nie pamiętam) kończy się niepowodzeniem (login incorrect). Wiem, że to temat niemerytoryczny, ale z kompa nie korzystam, bo ledwo zipie a nawet nie mogę nowego konta założyć, bo ten sam adres mailowy podaję. Może ktoś pomoże?
Poszło PW do Arawis,
Spróbuj zalogować się tutaj na kompie i przeczytaj, wtedy problem rozwiążemy.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum