miesiac jak Ciebie ze mna nie ma,Kochany. Dzisiaj przyszedles do mnie taki usmiechniety i szczesliwy.Powiedzialam ze sie ciesze Cie widze,i chcialam Ci jeszce cos powidziec,o Twojej chorobie,ale sie obudzilam. Niesamowite uczucie czuc Ciebie nawet po smerci ...
Boze! Jak mi brakuje Kazimierzka!
Lenko
To już miesiąc?... ech
Przytulam Cię moja dzielna Leno!
Cieszę się, że choć małym pocieszeniem, ale są dla Ciebie sny w których mąż Cie odwiedza... To taka mikroskopisja namiastka, ale pomaga jak się widzi Ukochaną Osobę Uśmiechniętą. Może jednak dobrze mu tam?
ściskam KOchana
Dziekuje kochani
Kasiu,moze,a napewno mojemu Mezowi Tam dobrze Tam,bo caly czas mi sie sni szczesliwy.
Ale mi bez niego Tu poprostu jest zle. Glupie mysli mam. Po co zyc jak Go nie ma?
Lenko!
Jak to po co żyć? Masz Mama, córki i wnuki! Dla nich warto, trzeba żyć!
I dla samej siebie!!! życie toczy sie niestety dalej bez Twojego Mężą, ale, być może i dla Ciebie niebawem zaświeci Słoneczko! Trzeba w to wierzyć!
A Twojemu Kaziowi tam do góry jest dobrze, skoro śni się ciagle uśmiechnięty! I napewno by byś nauczyła się żyć bez Niego, byś owolutko pogodziła się z tym, że Jego nie ma. jest przy Tobie tam patrzy z Góry i pewnie chce bys była szczęsliwa i uśmiechnięta...
Moze dla tego ze dzisiaj za oknem pada caly dzien,a moze dlatego ze taka smutna data,miesiac? Moze dlatego rycze od rana? Wiesz co mi boli,Kasiu? Swiadomosc ze go nie ma. Nie ma nigdzie. Jakbym nie wolala,On nie przyjdzie,nigfy juz nie przyjdzie. Dopiero teraz zaczynam odczuwac jak to jest ze On umarl. Tak sobie poszedl i wszystko. Pustka,taka postka w domu,ze wyc sie chce!
[ Dodano: 2010-08-27, 17:39 ]
No i narobilam bledow,przepraszam,za tymi lzami nic nie widze.
Za pewien czas się spotkacie w niebie. Pamiętaj o tym i czekaj na tę randkę z ukochanym. Pomyśl, że Twojemu mężowi też może być przykro, że nie jest w stanie Cię pocieszyć, otrzeć łez - jedyne, co ma w mocy Ci przekazać, to uśmiech w snach. Wszyscy wiemy, jak jest Ci ciężko. Przyjmij nasze wsparcie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum