Czy taki dlugi termin do onkologa macie w/g nowych zasad zielonej karty ?, moim zdaniem aby wykluczyc czy to rak czy nie trzeba szybko dzialac, Powinnisci zglosic sie do Centrm onkolgicznego najblizszego swojego miejsca zamieszkania i tam powinni zalozyc Wam Zielona Karte, pozdrawiam anna
Tu na razie nie ma nic rakowego - te zmiany wyglądają na łagodne ale trzeba sprawdzić biopsją, tyle że nie ma pośpiechu i jak na razie powodu do wystawienia zielonej karty. Onkolog wskaże które wydają mu się najbardziej podejrzane da skierowanie na biopsję.
Witam serdecznie!
Bardzo proszę o interpretację wyników mojej żony. Wiemy że coś się zmieniło w prawej piersi tylko nie wiemy czy jest źle czy możemy być spokojni.
Rimano,
Dziękuję za zaufanie, ale moje zdanie nie ma tutaj znaczenia - lek. radiolog opisujący badanie wskazuje na prawdopodobny charakter guzka ( niejednoznaczny) i daje wytyczne co do dalszego postępowania. Czyli, że sam nie może na 100% określić czym jest ta zmiana w piersi prawej. Ja tym bardziej nie mogę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum