Hm, jutro będziemy dzwonić i pytać o wizyty. Skierowanie na TK musi napisać specjalista, ale tata ma skierowanie na badania do szpitala, także myślę ze jeśli powiemy o tym przez telefon to ruszy się szybko coś. Zastanawiamy się nad Szpitalem Górniczym w Sosnowcu, ponieważ tam jest też jeden z lepszych oddziałów chirurgi, lecz to dopiero zobaczymy jutro jak z terminami.. Jeśli nie od razu do szpitala to pójdziemy do onkologa prof. Dymańskiego który pracuje w Gliwicach..
Tak, podobno w Gliwicach ciężko .. ale jeśli będziemy mieć skierowanie od p. Profesora to będzie szybciej, jutro się zorientujemy wszędzie i wtedy zobaczymy ..
Zastanawiamy się jeszcze nad szpitalem w Siemianowicach Śląskich, gdzie tez jest podobno dobra opieka i dobry lekarz o którym też dzisiaj mówił Nam onkolog..
[ Dodano: 2011-10-27, 15:02 ]
Witam, przyszłam ze szkoły i rodzicie poinformowali mnie ze maja dobra wiadomość,
jutro tata ma wizytę prywatna u dr. n. med. Jarosława Słoty. Dużo czytałam o nim na internecie i ma bardzo dobre opinie więc jestem dobrej myśli. Lekarz ten jest ordynatorem Chirurgi ogólnej w Szpitalu Miejskim w Siemianowicach Śląskich. Tak wiem jak to brzmi, szpital miejski .. Ale sam onkolog wczoraj nam powiedział ze jest tam lepiej niż w niektórych klinikach.. Jeśli ktoś jest pacjentem dr. Sloty, to proszę o wiadomość na priv lub tutaj, z góry dziękuję
[ Dodano: 2011-10-27, 19:35 ]
Witam, Tatę ostatni zaczęła bolec kość biodrowa przez co boi się ze może mieć przerzuty do kości.. ale Tata ma tez zaawansowana osteoporozę .. Czy jeśli nie ma przerzutów na węzły chłonne i bliskie narządy czy może być to przerzut do kości?
Mi się wydaje ze to normalny ból spowodowany chodzeniem i osteoporozą ..