- albo kołderkę...
- nie odpowiadaj za Artura proszę i niech unikają komentowania tematu Ci, którzy nie mają zamiaru nas uraczyć swoją obecnością na Zlocie, i nie byli...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Popieram Krzysia, na poprzednich zlotach wieczorami było naprawdę zimno i jesli pamiętacie (Ci którzy byli) część wieczoru przyszło nam spędzać na stołówce
Sarenko; źle by się stało gdybyś rezygnowała z chęci przyjazdu na Zlot pod wpływem dyskusji jaka prowadzimy na Forum a tym bardziej mojego postu. Skoro zapadnie decyzja, ze Zlot ma się odbyć 17-stego ta się odbędzie 17-stego. Dyskusja, zwłaszcza grzeczna i merytoryczna nie jest niczym złym a Artur jest świetnym gospodarzem i na pewno organizatorem i nie potrzebuje wsparcia poprzez PW. A jak trafimy po raz kolejny na złą pogodę to posiedzimy krótko przy ognisku, potem schronimy się w jadalni a większość w pokojach i będzie miło. Przecież to tylko 450 km więc będzie gorąco - z 'Twoim termoforem' na pewno...
Ps. Skoro piszesz do mnie na PW to grzeczność wymaga abyś nie blokowała swojej skrzynki...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Skoro piszesz do mnie na PW to grzeczność wymaga abyś nie blokowała swojej skrzynki...
-Serce moje,ja nie blokuję skrzynki przed Tobą.Tego możesz być pewny,a wiadomość uważam,że była bardzo grzeczna,to chyba sam przyznasz Ja nie liczyłam na odpowiedz,to raz,a dwa to już zapomniałam o blokadzie PW.Z natury jestem grzeczna,tylko bardzo nieśmiała
[ Dodano: 2013-02-26, 14:50 ] asia77, -Nie dziw się za bardzo,ja z Krzysiem tylko tak się droczymy
[ Dodano: 2013-02-26, 14:57 ]
No,dobrze.Zwierzę się Tobie,Krzysiu.Gdybym nie mieszkała ,aż w Wejherowie(koło Gdyni)to już dawno byłabym u Gazdy.Niekoniecznie na zlocie,ale kurcze droga dla "kregusłopowej"kobitki w wieku emerytalnym bardzo uciązliwa.Musiałabym chyba samolotem do Krakowa,ale co dalej?Z termoforku,to się nie śmiej,mam wiecznie ze racji słabego krążenia zimne stopy.Całusy dla Wszystkich
No cóż ja też bym była za długim weekendem bo 17 maja będzie ciężko u mnie z urlopem no ale jak się nie da to trzeba będzie stanąć na głowie i jakoś to załatwić a zresztą wydaje mi się że dużo będzie zależało od samego Gazdy bo wiadomo że on po operacji i na pewno będzie miał jakieś terminy do doktorów i będziemy od niego uzależnieni i tych właśnie terminów tak więc jak chcemy się spotkać to dla chcącego nie ma nic trudnego
[ Dodano: 2013-02-26, 17:06 ]
mam nadzieję że pogoda to nie duża przeszkoda i chyba da się to pokonać nie z takimi rzeczami walczymy i dajemy rade
pozdrowionka
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Mnie chodzi o to, że w mojej sytuacji trudno jest cokolwiek planowac w dłuższym przedziale czasowym... Jesli ktos ma pomysł na inne miejsce/czas, to wystarczy zaproponowac i po sprawie, to jak najbardziej normalne i zrozumiałe, że nie wszystkim pasuje...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
[ Dodano: 2013-02-26, 21:26 ]
Tak na poważnie to dajmy naszemu Gaździe spokojnie dotrzeć do domu,odpocząć,niech nabierze sił.Do tematu możemy powrócić za kilka lub kilkanaście dni.Rozumiem,że dobrze znać termin w miarę szybko ze względu na zaplanowanie urlopu(mój mąż też jest w takiej sytuacji),ale chyba jeszcze możemy troszkę poczekać na ostateczną datę.
Gazda przeszedł poważny zabieg i dajmy mu odsapnąć.
Mam nadzieję,że nikogo nie urażę tym postem (zwłaszcza,że nigdy nie byłam na zlocie i nie wiem czy mam prawo głosu w tej sprawie)
Dzięki dziewczyny, ale mnie lepiej też wiedziec wczesniej, bo po prostu muszę wiedziec jaki termin zarezerwowac, żeby mi obce rezerwacje nie wpadły w ten sam okres, a w przypadku leczenia, wiedząc odpowiednio wczesnie, w przypadku kolizji terminow, mam sansę cos wyżebrac u lekarzy. Mam nadzieję, że teraz jasno wyjasniłem
[ Dodano: 2013-02-26, 22:50 ]
a u mnie... Jutro ze szpitala puszczają, jadę do domciu przez Słowację, to po drodze zeżrę cos dobrego u Brity
Ależ tu pielęgniareczki fajne pupy mają...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
jakie inne miejsce czy Ty aby nie chcesz nas spławić Gazda ?
no to ja piszę się na długi weekend bo właśnie wróciłam z pracy gdzie uświadomili mnie że o wcześniejszym urlopie mogę zapomnieć pierwszeństwo mają komunie .
Może Krzysztof ma faktycznie rację końcówka maja będzie cieplejsza
ewka1 napisał/a:
lepiej,żebyś nie znalazł,bo wtedy my forumowiczki już bez szans będziemy.
My już nie mamy szans Gazda ma Gaździnę
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum