ja też przyłączam się ale wiesz Gazda Panie w Zakopcu to Ty zostaw w spokoju bo my forumowe kobitki będziemy zazdrosne
Sonia nie można być jak pies ogrodnika, zapominamy o zazdrości, bowiem czarowanie pań to jak balsam na rany dla naszego Gazdy.
Drogi Gazdo czaruj kobitki ile wlezie( mogą być z Zakopanego i z Mongolii też, o ile bariera językowa na to pozwoli)
Pozdrowionka dla Was Wszystkich
no... Przyjęto mnie przed południem, potem się wyrwałem na Krupowki na obiadek z grzanym winkiem, wciągnąłem kolacyjkę (jako weteran i sybaryta mam wiktuały ze sobą, czym wywołuję zawisc swiezakow), a teraz ruszam na I piętro, bo widziałem jak zapłakaną dziewczynę przyjmowali rano. W żadnych okolicznosciach nie należy tracic okazji.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
oczywiscie, że nie ;-)
Zresztą, nie będę się chyba z nią kolegował, bo jest tutaj z czyms tak niepoważnym jak grasica, ktora jej sie w porę nie wyłączyła, i zamiast zaniknąc, to sobie rosnie. Za to poznałem fajne panie z rakiem płucek, i jedną z dziurami wypełnionymi powietrzem. Wszystkie w wieku mojej mamy, więc rumakowania dzis nie będzie. No i się wkurzam, bo nie mogę znalezc wszystkich polskich znakow na tym durnym smart(?)phonie.
Gazda, Też mam takiego duraka i za nic nie mogę dać mu rady. ( Na razie, nie mogę! ) Ale... Jak mnie szlag trafi, to piżgnę go w p - - - u! Uśmiecham się wraz z kolejnymi przeprosinami i kolejnymi podziękowaniami. Trzym się
Pobudka przy dzwiękach kaszlu wspołosadzonych... I od razu mi się dowcip przypomniał:
Dwoch dziadkow wycieczkę do Kenii wygrało, to znaczy jeden wygrał za rozwiązanie krzyżowki w Gosciu Niedzielnym, ale była dla dwoch osob, a on wdowiec, to sąsiada zabrał, głuchawego trochę, no i w samolocie stewardesa mowi, ze w Afryce 40 proc kobiet ma AIDS, a 60 gruzlicę. Gluchawy się pyta:
- co mowiła?
- żeby bzykac te co kaszlą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum