A dosc nawet... Rano piękny widok na Giewont w pełnym słoncu. Na stoł idę 21-wszego. Krew pobrali, cisnienie zmierzyli. Troche się balem że mi skoczy, bo mi się siostrzyczka o udo oparła w trakcie pomiaru, ale albo się starzeję, albo... Nie. Nie mogę przeginac, bo chciałem napisac, że całe cisnienie w pompkę poszło...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie. Nie mogę przeginac, bo chciałem napisac, że całe cisnienie w pompkę poszło...
ale przegiąłeś i napisałeś i to się chwali jak zwykle cały Gazda nigdy go humor nie opuszcza i tak ma być aż do końca świata i jeszcze dłużej
pozdrowionka
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Gazda,
Trzymam mocno kciuki za Twoje leczenie
Mam nadzieję że głupi jaś jeszcze działa ,skoro nie mogłeś być znieczulony w kręgosłup.
Tak w nawiasie to jakie Ty masz te mięśnie ,że anestezjolog nie mógł się przebić przez nie
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum