Ja mojego nie muszę wysyłać-sam jeździ.
Sławek(mój mąż) jak na razie jest dość tolerancyjny.Jak przyjeżdżają jego koledzy i zwracam się do nich 'kotku' to nic nie mówi.
Sławek(mój mąż) jak na razie jest dość tolerancyjny.Jak przyjeżdżają jego koledzy i zwracam się do nich 'kotku' to nic nie mówi.
Witaj w klubie! Mnie ostatnio mąż zastał na mówieniu przez telefon do kolegi "kochanie". I nic.
Widocznie też jest tolerancyjny.
PS. Różnica jedynie jest taka, że to nie był jego kolega. Tylko mój.
Najpierw muszę małą do szkoły odwieźć, potem w drogę... Nie mam daleko, widoki ładne po drodze, no i nareszcie odeśpię zaległości. Odpaliłem smartfona i zabieram ze sobą... Może będzie działał, bo jakoś ostatnio więcej czasu w serwisie spędza niż u mnie w kieszeni, i zdążyłem się z moim starym telefonem przeprosić. Tylko że ze starego wczoraj kolejna część odpadła...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
(Do Moderatorów: To nie jest nadużywanie emotek, tylko podpis elektroniczny całej rodziny D.!)
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-02-18, 08:46 ] Moderatorzy zrozumieli. Całym sercem przyłączam się do tak zacnego posta.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum