Artur, nie wiem co o tym myśleć ale mam przekazać tylko dla Ciebie i tylko od Beatki cieplutkie serdeczne pozdrowienia....
Co ten chłopak ma w sobie czego my nie mamy?
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Czy ktoś widział mój post?
Długi i dogłębny. Mówiący o ilości kciuków i moich obcasach? To po to siedziałam pół dnia ze złym humorem? Żeby moje przepraszam... Moje: jestem na obcasach... To po to posprzątałam otoczenie, prosiłam, o fakającą raka, żeby zniknął? Uuuu, nieładnie, administracjo
[ Dodano: 2012-10-27, 22:43 ]
DSS, bądź konsekwentna. Pozwól dalej machać bejzbolem innym. Odblokuj mnie w HP.
[ Dodano: 2012-10-27, 22:46 ]
Artur, znów przepraszam Znów przy Twoim stole... A dlaczego? Bo wiem, że jak mnie kopniesz to tylko po to żeby mnie podniecić
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Witaj Gazdo!Perełko naszego forum!
Tak sobie długo w nocy myślałam o Jo_a.Może byśmy jo_a zaakceptowali taką jaka jest.Nie zwracali uwagi na jej hm,trudne posty?Nie sztuka jest kogoś lubić,bo jest miły i układny,ale znosić kogoś,kto potrafi być dokuczliwy.Niech administratorzy jeśli jest taka możliwość założą Asi osobny wątek,a sami będą pilnować jej wpisów.Jak będzie taka potrzeba,to udzielą reprymendy,dadzą ostrzeżenie.Myślę,że sytuacja jest bardziej złożona niż nam się wydaje.Wpisałam te moje przemyślenia w Twoim Gazdo wątku,ale zawsze administrator może usunąć wpis,więc chyba nie zrobiłam zle.
Pozdrawiam Ciebie
- wiem przecież,że mają dużo zajęcia.Tylko takie przepychanki jak ostatnio,to też pochłaniały czas administratorów.Czy to moja wina,że jakoś mam serce do jo_a ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum