arawis, kochana wyniki będą pewnie dopiero jutro, jak tylko będę coś wiedzieć od razu dam znać, ogólnie krew mam w normie, LDH spada, pytając lekarza prowadzącego o co właściwie chodzi z tym LDH, odpowiedział że to właśnie jest czerniak, a jak spada to dobry znak
Syla127 , Kochana czekałam bardzo na wiadomość od Ciebie... Nie to chciałam przeczytać
Wiedz, że bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję , że ktoś podrzuci jakieś alternatywy.
Z mojej strony , jedyne co przychodzi mi do głowy to wertować stronę " siepomaga " -jest tam wiele osób chorych na czerniaka, być może w opisach historii będą namiary na jakieś placówki lub schematy leczenia.
wronka, też myślę o siepomaga, lecz najpierw trzeba zrobić kosztorys prywatnego leczenia szpitalnego plus miesięczny koszt samego leku.Czekam do poniedziałku zobaczę co mi zaproponują, jeśli nic poza chemią i ipi to zacznę działać na własną rękę, tylko siły fizycznej powoli brak
marzena66, niestety będę musiała działać sama, przyjaciele to byli chętni na samym początku, jednak długie chorowanie rewelacyjnie weryfikuje przyjaciół
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-10-14, 18:31 ] Ach ci przyjaciele, życie ich często weryfikuje, ja tam wierzę w dobro i zło, które wraca
syla 127- myślami jestem z Tobą pozdrawiam Cię bardzo bardzo serdecznie a w poniedziałek zaciskam mocno kciuki za skuteczne i dobre decyzje które Ci pomogą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum