Tę opaskę na ręku pielęgniarki mi mówiły, że można moczyć. Zamoczyłam i albo mi się wydaje albo nie, tak jakby kolor trochę wypłowiał. Chodzi mi o napisy na tej opasce. Tak w ogóle ktoś może mnie przytulić. Denerwuje się strasznie.
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Coś mi się widzi, że jutro opaska na reku będzie zmieniana. Woda mi się wlała do środka To nie moja wina. Mam zgodę na moczenie, mam Woda miała się nie wlewać
_________________ Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
[ Dodano: 2013-05-26, 19:01 ]
To teraz na temat. Plan operacji. Na pewno wycięcie jednego płata tego z guzem. Śródoperacyjna histopatologia wyciętego płata. Jak się okaże, że to rak wycięcie drugiego płata. Jak wyjdzie, że to guz łagodny / tego chce najbardziej / zostawiają drugi płat i zaszywają.
[ Dodano: 2013-05-26, 20:00 ]
Odezwę się po powrocie ze szpitala. Módlcie się za mnie i za moja operatorkę.
Jostein Gaarder
To teraz na temat. Plan operacji. Na pewno wycięcie jednego płata tego z guzem. Śródoperacyjna histopatologia wyciętego płata. Jak się okaże, że to rak wycięcie drugiego płata. Jak wyjdzie, że to guz łagodny / tego chce najbardziej / zostawiają drugi płat i zaszywają.
czegoś nie rozumiem
ale jak to, oni Ci od razu w trakcie operacji sprawdzą czy to rak złośliwy?
na wynik zazwyczaj trzeba przecież czekać 14 dni
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
Dzień dobry. Właśnie przed chwila wróciłam ze szpitala. Mam wycięty jeden płat z guzami. Jeszcze nie wiem czy to jest łagodne czy złośliwe. 20 czerwca idę po odbiór wyniku histopatologii. Mam piękny uśmiech na szyi Jeszcze jedno. Dla ludzi oczekujących na operację. Jeśli musisz poddać się operacji tarczycy bo masz raka lub podejrzenie, mieszkasz w Warszawie lub okolicach, polecam tylko i wyłącznie Centrum Onkologii w Warszawie.
Jostein Gaarder
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum