Serce mi się dzisiaj rozpada po raz kolejny na kawałki..
Nie jestem w stanie pisać - wybacz.
Ogromnie współczuję. Dla Mamuni, najdzielniejszej z dzielnych:
Dla Ciebie też: dla mnie jesteś bohaterką...
Boże ja jestem w takim szoku że nie dociera to do mnie kompletnie.Zachowuje się jakby to działo się gdzieś obok i kompletnie mnie nie dotyczyło. Aż się boję co to będzie jak ten szok minie i dotrze to do mnie bo narazie to chodze i robie wszystko to o co mamusia mnie prosiła przed śmiercią (czyli kupić jej ładne ubranie, powiadomić rodzine i ogarnąć się żeby o niczym nie zapomnieć) Nie ma teraz czasu na płacz, teraz musze wszystko pozałatwiać i nie dopuszczam nikogo do tego, chce to zrobić sama bo obiecałam mamusi że dam rade więc nie moge jej zawieść. Ale wiem że najtrudniejsze przede mną...............ta tęsknota która pozostanie już na zawsze
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum