Pozostaje nam wszystkim forumowiczom trzymać kciuki za jej szybką rekonwalescencję. Myślę, że nie miałaby nic przeciwko temu,że napisałaś tą informację. Miejmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze
pstrysiu34 , trzymam kciuki za szybką rekonwalescencję i wierzę, że dojdziesz szybko do siebie !
beata, daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej od pstrysi34.
pstrysiu34, jeśli będziesz chciała się dowiedzieć czegoś nt. dializ, to chętnie odpowiem, bo mój Tata miał dializy przez kilka miesięcy, też mu kreatynina skoczyła do 9. Ściskam cię mocno i pozdrawiam!
Wszyscy jesteśmy z kochaną Pstrysią w tych trudnych dla niej chwilach, wspierajmy ją naszymi serdecznymi myślami i modlitwą, oby Ją jak najmniej bolało i szybko wróciła do swojego syneczka. Pstrysiu nie poddawaj się, trzymamy kciuki i ściskamy cię mocno.
Wszyscy jesteśmy z kochaną Pstrysią w tych trudnych dla niej chwilach, wspierajmy ją naszymi serdecznymi myślami i modlitwą, oby Ją jak najmniej bolało i szybko wróciła do swojego syneczka. Pstrysiu nie poddawaj się, trzymamy kciuki i ściskamy cię mocno.
Dokładnie tak
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
beata0970b, tak właśnie sobie pomyślałam, dlaczego operacja, a nie embolizacja. Operacja mogłaby pstrysię osłabić, tak sobie myślę, że ta embolizacja to chyba lepsze rozwiązanie.
Pstrysiu, nadal trzymam kciuki z całej siły i czekam na (dobre) wieści
Pstrysiu, jesteśmy z tobą, trzymamy kciuki i życzymy, aby te trudne chwile szybko minęły i było lepiej.Nie trać nadziei, jesteś bohaterem swego losu. Marysia5.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-09-02, 21:07 ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum