witajcie, już tyle czasu upłynęło i nie ma żadnych wieści od Pstrysi, ciągle o niej myślę i trzymam kciuki za pomyślne zwycięstwo. Pstrysiu kochana bądź dobrej myśli i się nie poddawaj, czekamy tu bardzo na ciebie, jak będziesz mogla to się odezwij chociaż w kilku słowach, pozdrawiam gorąco i serdecznie. Marysia5.
Witajcie.Wiem że to nie w porzadku z mojej strony że tak długo się nie odzywam.Po prostu nie wiem co mam napisać.Że od 25 sierpnia jestem praktycznie cały czas w szpitalach,że żle sie czuje po dializach,jestem tak słaba że nie moge wejsc na swoje pierwsze pietro do domu.Ze nagle z pełnej zycia dziewczyny stałam się inwalidka?W poniedziałek znowu ide do szpitala bo mimo embolizacji nerki zdazyło mi sie juz pare razy krwawić.Przykro mi ale moja wiara w to że będzie lepiej jest teraz bardzo zachwiana.A poniewaz z pewnościa nie takie posty chcecie czytac,odezwe się jek mi deprecha minie.
P.S.
Bardzo dziekuje wszystkim za pamięc,za wpisy,za to że się o mnie martwiliscie.Córka mi pisała.Kochani jestescie.
Ewa, czekałam tu na wpis od Ciebie...Mój Tata, kiedy zaczynał być dializowany również na poczštku był bardzo słaby i miał problem z wchodzeniem po schodach, póniej to się unormowało i organizm chyba przyzwyczaił się do dializ.
Ewa, czy Ty bierzesz teraz jakie leki Sutent Była u prof.Szczylika
Miałam jechać do profesora 13 listopada,no ale ten termin mi przepadnie bo po wycieciu nerki bedę 2 tyg.w szpitalu.Także teraz nic nie biore.Mam nadzieje że masz racje i to sie wszystko jeszcze zmieni bo w tej chwili jestem stworzeniem kanapowym aż do bólu tylka.I bardzo mi z tym zle.
Pstrysiu kochana, prawda że lepiej czyta się posty szczęśliwe, ale takie trudne jak Twój ostatnio są jeszcze bardziej ważne. Jestem z Tobą w ciągłych myślach i wierzę że będzie lepiej i że poleją się nam łzy radości. Modlę się aby Twoja droga była jak najmniej boląca, aby minęła " deprecha" i abyś wkrótce mogła napisać do nas "cudowny" post.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum