Witam.Udalo mi się dwa razy łyknąć chemię.Kolejny wlew 30 lipca ,ale to zalezy od wyników, które musze zrobic w poniedziałek. Gamzar nie jest dla mnie,ale skoro tak sie upierają to wiedzą co jest dla mnie dobre.Jutro idę zrobć kontrolne badanie krwi ,jesli cos nie tak to do lekarza po jakiś wspomagacz w zastrzyku żeby poniedziałkowe wyniki były na tyle ok.Byłam na konsultacjach u konkurencji ,zalecili mi Topotekan. Ale jak mam to powiedziec lekarzowi prowadzacemu - nie wiem.Wytłumaczył mi że nie jest wesoło organizm po rocznym łykaniu chemi jest coraz słabszy i takie tam...No jest jak jest narazie się turlam i tego sie będę trzymać pozdrawiam serdecznie wiecej faktów w przyszłym tygodniu pa
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Witam .Badania kontrolne w piątek wypadły marnie płytki 40 tys. Próbowałam przez weekend podbić ,wczoraj zrobiłam zastrzyk.Własnie wróciłam z badań, wyniki również z markera maja być koło 13. 00 zobaczymy co i jak.Pozdrawiam cieplutko
[ Dodano: 2013-07-29, 15:45 ]
udało się wyniki ok maker 50 % mniejszy,czyli chemia działa.Boze jaka jestem szczesliwa
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Kochani dzieki, teraz mam kopa do dalszej walki. Jutro chemia wiem ,że Gam.. to nie dla mnie , ale dla mojego towarzysza również nie:) spadek 3000 to chyba niezły wynik. Zaczarowany zastrzyk zrobił cuda w piatek WBC 2.6 NORMA 4-10 dziś u mnie 10 płytki w piatek 41 tys dziś 170 tys. Wiem ze trzeba uwazać,ale w sierpniu minie rok jak jestem na chemii ,to i tak mam silny organizm pozdrowionka
Strasznie wam dziekuje za wsparcie.Wyniki jak pisałam wyszły super ale cos ,że szczawianami nie halo ,wiec otrzymałam lekarstwo Milizit ,(jesli dobrze przeczytałam z recepty.Dziś zatankowałam dwa woreczki <życiodajnego płynu> za tydzień powtórka z rozrywki tylko Gem....Pozdrawiam
Wszyscy jestescie cudni.Dzieki za pamięć o mnie. Znowu odpadłam z siłą wodospadu.Płytki ok za to WBC - 1,4 .Za tydzień powtórka z rozrywki. Byłam na konsultacjach i tam dowiedziałam się ,że skoro jestem od roku na chemii to niestety organizm zaczyna się buntować ot co. Dotarło do mnie, że to leczenie paliatywne ok pogodziłam się bo nikt nie powiedział czy będzie to trwało tydzień czy kilka lat stawiam na drugą opcję.Ogarne się ale niech to Safarii sie skończy Pozdrawiam Was moje dobre Aniołki, które podnoszą mnie jak zapominam jak sie lata....
witam przyszła Mania poszła Frania tzn.WBC - 2,7,za to płytki tydzien temu były 260tys a teraz 43 tys. Chemia odpłyneła do 22 sierpnia.Potraktuje to jak urlop od igiełek i innych wlewów.Lekarz prowadzacy na urlopie .to i ja sie pobyczę pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-08-14, 17:56 ] No to korzystaj z urlopu i wypoczywaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum